George Simion acuză: Traian Băsescu, bolnav închipuit, Elena Udrea cea făcută Fugită și toată Gașca lor începută cu Iliescu și până la Iohannis ne-au alungat românii din țară!

1

Liderul AUR, George Simion, taxează dur ipocrizia regimurilor Iliescu, Constantinescu, Băsescu și Iohannis care au alungat, prin deciziile lor antinaționale, românii din țară.

„Traian Băsescu, bolnav închipuit, Elena Udrea cea făcută Fugită și toată Gașca lor începută cu Iliescu și până la Iohannis ne-au alungat românii din țară”, a precizat, pe pagina de Facebook, liderul AUR, George Simion.

Deputatul George Simion a vorbit, însă, și de necesitatea unirii cu Republica Moldova în contextul războiului din Ucraina: „Că vor marii “bărbați” de la USR sau nu, Republica sovietică Moldova e următoarea pe lista criminalului Putin. Soluția e una singură: Unirea!”

 

Citește și
1 Comentariu
  1. Spiridon,Aurel spune

    Punctele expuse de George Simion nu au fost niciodată aplicabile în România,ba din contră le-a stat în gît hoților..
    Mai nou l-au scos de la naftalină pe cel mai mare criminal al munților și pădurilor din județul Suceava Gheorghe Flutur,unde a defrișat ilegal munții poporului român împreună cu șleahta lui de hoți…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.