George Simion și AUR continuă creșterea în sondaje. Intrarea unui candidat AUR în finala prezidențială din 2024, iminentă!

George Simion și AUR se îndreaptă, cu pași repezi, spre un rezultat excelent la alegerile locale, parlamentare și prezidențiale din 2024.

Potrivit liderului AUR, George Simion, sondajele interne din partid arată că în acest moment AUR are cele mai mari șanse de a propulsa un candidat în turul 2 al alegerilor prezidențiale.

„Sunt unii care speră că se va repeta scenariul Iliescu – Vadim și candidatul „extremiștilor” să nu fie votat în turul 2. De aceea am spus că mi-aș dori să stabilim un candidat care odată ajuns în turul 2 să aibă și șanse de a câștiga,” a afirmat Simion.

În acest context, liderul AUR a vorbit și despre scenariile care s-ar pune la cale pentru a bloca demersul partidului său.

„Am început să miros oamenii și cum merg lucrurile în politica noastră, apar aplaudaci, lăudători, probabil așa au procedat la ultimele alegeri cu doamna Dăncilă, ca să ajungem în turul 2 că nu avem nicio opțiune reală. Au umflat-o, au ridicat-o pentru a o duce în turul 2 special pentru a-i asigura concediu încă 5 ani lui Klaus Iohannis la Cotroceni,” a afirmat George Simion, invitat la „Legile Puterii”.

„De aceea noi vom face ceva foarte folosit în Occident, mai ale la americani, vom organiza alegeri în interiorul partidului, pentru a stabili cel mai bun candidat la președinție. (…) Poate candida oricine dorește.”

Simion a mai precizat că, în principiul, AUR acceptă în cursa internă pentru stabilirea prezidențiabilului pe oricine „înțelege că trebuie să ne coagulăm forțele, nu să risipim voturile și să le fragmentăm nu permitem unor oameni ai sistemului, o doamnă care a condus DNA, de exemplu, să profite. (…).  D–na Kovesi e pregătită să intre în turul 2, pe fondul fragmentării electoratului” , a afirmat, explicit, Simion.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.