Nicușor Dan pune „punctul pe i”: Primăria Capitalei investește în infrastructura de transport și inițiază tranziția către economia verde, pentru un București modern!

0
Primarul general, Nicușor Dan, a menționat că „Primăria Capitalei investește în infrastructura de transport și inițiază tranziția către economia verde, pentru un București modern, pentru un oraș al viitorului”.
„Acesta e mesajul principal pe care l-am transmis azi, la Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană, cu prilejul conferinței „Orașele viitorului / Cities of Tomorrow”, ediția a zecea.
Am vorbit în fața mediului de afaceri și a societății civile despre eforturile făcute pentru a stabiliza financiar primăria și a recâștiga încrederea partenerilor noștri, pentru a putea face în continuare investițiile necesare. Ne vom concentra pe investiții mari de infrastructură, care fluidizează traficul (de exemplu, drumurile radiale și sistemul de management al traficului), precum și pe electrificarea transportului (atât prin proiectul foarte important al trenului metropolitan, cât și prin achiziția de autobuze electrice, de noi tramvaie și troleibuze, dar și prin construirea stațiilor de încărcare pentru mașinile electrice).
Investim și pregătim Bucureștiul pentru a deveni un oraș verde, cu o poluare redusă, care respectă sănătatea locuitorilor săi”, a precizat, pe pagina de Facebook, primarul general, Nicușor Dan.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.