Pariul pe care Marcel Ciolacu este decis să îl câștige: Intrarea României în Spațiul Schengen!

0

Marcel Ciolacu, președintele PSD și președinte al Camerei Deputaților, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție specială, transmisă live de Gândul. Liderul PSD a vorbit despre necesitatea intrării României în Spațiul Schengen, după amânări interminabile, punctând faptul că, pentru prima dată PSD ȘI PNL vorbesc aceeași limbă în ceea ce privește acest subiect care a stârnit diverse controverse, dezbateri și discuții politice. 

„Fiindcă nu am negociat corespunzător și au folosit acest joc steril politic între PNL cu PSD. Uitați-vă, acum, că și PSD și PNL vorbesc aceeași limbă în ceea ce privește intrarea în Shengen și solicitarea să intrăm în acest pachet de trei: Croația, Bulgaria și România. Dar este o necesitate, în urma conflictului din Ucraina, pentru Europa să intrăm în Schengen.

Uitați-vă la atitudinea partidelor din Ungaria, uitați-vă  la atitudinea partidelor de stânga/ dreapta din Polonia și amintiți-vă atitudinea partidelor de stânga/ dreapta și acest experiment USR, cât rău ne-am făcut noi singuri prin dispute și prin reclame. În acest moment, toată clasa politică vorbește o singură voce în ceea ce privește intrarea României în Spațiul Shengen”, a precizat liderul PSD, Marcel Ciolacu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.