Victor Ponta ironizează standul României de la un târg de turism de la New York: „Ne-am “promovat” în America! E de râs sau de plâns?”

0

Consulatul General al României la New York a publicat o fotografie cu standul României de la un târg de turism de la New York, lăudându-se cu „diseminarea informațiilor exclusive” și ofertele de turism. Imaginea arată însă cum era standul. Pe o pânză neagră erau prinse din loc în loc câteva fotografii în format A4 cu atracții turistice din România.

„Reprezentanții țării noastre au beneficiat, pe toată perioada desfășurării evenimentului, de suportul și sprijinul logistic al conducerii Consulatului General al României la New York și al Biroului de Promovare Comercială și economică”, se arată în postare.

Reacțiile critice nu au întârziat să apară, iar postarea a fost ștearsă. Imaginea s-a viralizat însă.

Nici liderul Pro România, Victor Ponta, nu a lăsat netaxata incompetența organizatorilor.

„Ne-am “promovat” in America! Sa aveti grija ca o sa dea gramada turistii americani – dupa ce au vazut acele poze pe foi de hartie despre Romania! Ii asteapta Ministrul Turismului ( promovat de “eternul si fascinantul” Gheorghe Flutur de la Suceava) ; Dl Ministru nu vorbeste engleza si nu zboara cu avionul – perfect! E de ras sau de plans?”, a precizat Victor Ponta pe pagina de Facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.