Cătălin Drulă îl desființează pe Florin Cîțu în scandalul achizițiilor de vaccinuri: Miza pe o campanie de vaccinare foarte mare şi voia să îşi lege succesul de asta!

0

Cătălin Drulă intervine în scandalul achiziţiei de vaccinuri împotriva coronavirusului şi face acuzaţii dure la adresa lui Florin Cîţu. Preşedintele interimar al USR susţine că fostul premier miza pe o campanie de vaccinare foarte mare şi voia să îşi lege succesul de asta. 

Fostul ministru al Transporturilor spune că Florin Cîţu miza pe o campanie de vaccinare foarte mare şi voia să îşi lege succesul de asta.

Preşedintele interimar al USR a declarat, marţi, că Florin Cîţu a fost cel care şi-a asumat achiziţia vaccinurilor, precizând că ”transformaseră Ministerul Sănătăţii într-un notar care semna comenzile cu vaccinuri negociate de Cîţu”.

”Florin Cîţu era premierul, CNCAV-ul cu vaccinuri era la el, ei transformaseră Ministerul Sănătăţii într-un notar care semna comenzile cu vaccinuri negociate de Cîţu. (..) Florin ne-a spus: Am eu, Ursula, suntem în alte legături, cumpărăm atâtea că am spus eu. El şi-a asumat. Noi aveam un interval minim şi maxim, el a luat la maxim vaccinurile, pe acel interval, pe un poker, cum face cu toată cariera lui politică, aruncat aiurea, dar era premier”, a declarat fostul ministru al Transporturilor.

Acesta a mai spus că Florin Cîţu ”miza pe o campanie de vaccinare foarte mare şi voia să îşi lege succesul de asta”. Drulă a mai afirmat că în şedinţa de Guvern a asistat la această discuţie privind vaccinurile.

”În şedinţa de Guvern ştiu explicit că am asistat la discuţia asta (..) şi Cîţu a spus, hai să spun în engleză, ca să înţeleagă şi el: ”It s on me, adică eu am făcut-o. Nu are nici partea de asumare”, a mai adăugat Drulă.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.