Cannavaro, Del Piero, Makelele și Hagi, printre marile nume care vor participa la meciul de retragere al lui Mutu

Foşti mari fotbalişti precum Gheorghe Hagi, Claude Makelele, Paolo Cannavaro sau Alessandro Del Piero, şi-au anunţat prezenţa la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, organizat în 12 iunie, în cadrul Sports Festival din Cluj-Napoca, au anunţat, luni, organizatorii evenimentului.

„Abia aştept să ne întâlnim la Cluj, în 12 iunie, ca să ne putem bucura împreună de fotbal, la meciul de retragere al lui Adrian Mutu. Ne vedem la Sports Festival!”, a declarat Claude Makelele, fost coleg cu Mutu la Chelsea Londra.

Printre cei care au anunţat că vor participa la evenimentul de la Cluj-Napoca se numără şi Tomas Ujfalusi şi Paolo Cannavaro, fratele lui Fabio Cannavaro, cel care a care a câştigat Balonul de Aur în 2006 şi care şi-a confirmat deja prezenţa la Sports Festival.

„Ne vedem la Sports Festival, alături de prietenul meu drag, Adrian Mutu. De fapt, nu prietenul, ci fratele meu Adrian Mutu! Vă îmbrăţişez şi vă aştept pe toţi acolo!”, a transmis italianul Paolo Cannavaro.

Cosmin Contra, Adrian Iencsi şi Dorin Goian se află printre foştii fotbalişti români care se vor afla pe teren la partida demonstrativă organizată cu ocazia retragerii lui Adrian Mutu.

Meciul de retragere al lui Adrian Mutu va avea loc în 12 iunie, pe Cluj Arena, în cadrul celei de-a treia ediţii Sports Festival.

Fostul număr 10 al Naţionalei României va juca împreună cu foşti coechipieri şi prieteni din România şi din străinătate.

Biletele la meciul de fotbal pot fi achiziţionate de pe site-ul entertix.ro.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.