Liderul AUR, George Simion, revoltat: Hocheiştii care au cântat imnul Ţinutului Secuiesc să fie excluşi din echipa naţională!

George Simion, preşedintele AUR, a cerut luni, în direct la România TV, ca hocheiştii care au cântat imnul Ţinutului Secuiesc să fie excluşi din echipa naţională, pe motiv că sunt „separatişti plătiţi din bugetul României”.

George Simion a răbufnit după ce imnul Ţinutului Secuiesc a fost cântat de hocheiştii naţionalei României şi de cei ai Ungariei, înainte de partida din CM din Slovenia. Mai mult, Tánczos Barna, ministrul Mediului, ar fi stat în galeria Ungariei.

„Partidul AUR solicită prin intermediul dumneavoastră ca toţi cei care au cântat imnul unui ţinut inventat să fie excluşi din echipa naţională, pentru că deja s-a ajuns undeva prea departe.

Eram de acord cu investiţiile în sport din partea oricui, dar să nu fie folosite politic, geopolitic de autonomii teritoriale.

În momentul ăsta cei care au cântat imnul trebuie excluşi din orice echipă care reprezintă România. Ăia sunt nişte şovini care trebuie pedepsiţi ca să nu mai poarte niciodată însemnele României.

Nu sunt nişte sportivi, sunt nişte porci!”, a declarat George Simion, în direct la România TV.

„Cine le dă dreptul să cânte imnul unui ţinut inventat? Să cânte imnul României.

Sunt nişte separatişti plătiţi din bugetul României. Sunt presiuni mari ca Federaţia de hochei să se mute de la Bucureşti la Miercurea Ciuc.

Nicuşor Dan sau cum l-o chema pe primarul inexistent al Bucureştiului nu e în stare să facă patinoarul de lângă Arena Naţională.

Viktor Orban nu iubeşte poporul român. Investeşte pentru a crea insule de separatism în România. Autorităţile nu fac nimic. Nu avem autorităţi. Suntem conduşi de nişte sluji proaste”, a mai spus George Simion, în emisiunea „Punctul Culminant” prezentată de Victor Ciutacu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.