Ludovic Orban (Forța Dreptei) acuză: „Guvernul PSD-PNL ne-a făcut mai săraci cu 13, 8%. Pe toți!”

0
Deputatul Forța Dreptei, Ludovic Orban, taxează dur incompetența Guvernării PSD-PNL care a dus rata anuală a inflației la 13, 8%.
„Guvernul PSD PNL ne- a făcut mai săraci cu 13, 8%. Pe toți.
A ignorat toate prognozele, toate avertismentele, toate propunerile de măsuri de reducere a tendinței de creștere a prețurilor, a refuzat să utilizeze orice avantaj competitiv pe care îl avem.
Continuă să dea vina pe greaua moștenire, pe război, pe conjunctura economică internațională, pe problemele apărute în lanțurile de aprovizionare. Dar, în realitate, nu a făcut mai nimic pentru a stăvili inflația. Pentru că le convine. Colectează mai mulți bani la buget și pot să arunce cu pomeni către clienții electorali în timp ce economia se sufocă și populația sărăcește.
Dacă ne uităm și la creșterea dramatică a deficitului comercial în primul trimestru, la reducerea prognozei de creștere economică, la ritmul de absorbție a fondurilor europene și la execuția bugetară pe primele trei luni, vom înțelege că nu ne putem aștepta la nimic bun din partea habarniștilor care ne guvernează”, a precizat, pe pagina de Facebook, liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.