Marcel Ciolacu pune „punctul pe i”: Nu se va introduce și nu se va mări nicio taxă!

Guvernul pregătește noi măsuri fiscale. Marcel Ciolacu, președintele PSD, a oferit noi informații pe marginea acestui subiect în ziua de joi, 19 mai.

În prezent, încasările bugetului de stat sunt la 27% din PIB, în timp ce cheltuielile sunt la 40%. Tocmai din acest motiv, Guvernul plănuiește o serie de modificări în sistemul de taxare.

Președintele Camerei Deputaților a fost destul de discret în declarații, însă a anunțat că proprietarii de imobile scumpe vor trebui să plătească mai mulți bani la stat.

„Nu se introduce nicio taxă nouă și nu se mărește (n.r. – vreo taxă, momentan).

Cine a spus acest lucru? Ați văzut la știri, la TV? Am zis eu acest lucru? Eu nu vă pot explica ceva ce nu am spus eu. Eu vă spun după ce ministrul de Finanțe vine și face o prezentare, categoric (…)”, a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a declarat că proprietarii de imobile scumpe trebuie să se pregătească pentru noul context socio-economic.

„Este vorba despre imobilele (n.r. – clasificate) în funcție de valoare, nu de număr (…) Aceste propuneri se fac cu experți internationați în domeniul financiar”, a mai punctat pesedistul.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.