Nicușor Dan, revoltat după ce un angajat al Primăriei Capitalei a fugit cu un braț de documente: „Nimeni să nu mizeze pe faptul că vom închide ochii”

Share:

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat că va sesiza Comisia de disciplină pentru a cerceta disciplinar mai mulţi angajaţi ai instituţiei, în urma unui incident revoltător.

Un angajat al Primăriei Capitalei a fugit cu un braţ de documente după ce a aflat de control. Edilul Capitalei a făcut publică imaginile surprinse de camerele de supraveghere cu momentul în care angajatul încearcă să dispară având documente asupra sa.

”Am finalizat o evaluare a activității la Direcția Urbanism din Primăria Capitalei, urmând să fie sesizată Comisia de disciplină pentru cercetare disciplinară pentru câțiva angajați.

Când informația a ajuns ieri în direcție, unul dintre angajați a fugit din sediul primăriei, având la el mai multe documente. În consecință, poliția a fost sesizată. Nimeni să nu mizeze pe faptul că vom închide ochii la ilegalitățile din trecut”, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.