George Simion pune tunurile pe ministrul Virgil Popescu: „Sunt documente că soția lui Virgil Popescu deține 8 bezinării în franciză. Este în conflict de interese!”

Share:

Liderul AUR, George Simion, lansează un nou atac la adresa ministrului Energiei, Virgil Popescu, despre care susține că este protejat de instituțiile care ar trebui să-i controleze activitatea și afacerile.

„E greu să nu ai derapaje când te simți neputincios în fața unora care se cred atotputernici și iau decizii arbitrare. Sunt documente că soția lui Virgil Popescu deține 8 bezinării în franciză. Este în conflict de interese. Este o investigatie ANI pe această speță. Este cel puțin suspectă inactivitatea instituțiilor de control ale statului.

OMV-Petrom nu dețin tehnologia pentru a extrage gaze din Marea Neagră. Ei vor contracta companii care vor veni cu tehnologia respectivă. OMV nu are niciun merit, iar ce fac ei poate face și statul român. Virgil Popescu este de 3 ani ministrul Energiei și nu a făcut nimic în acest sens. România și-a dat gratis gazele din Marea Neagră, acum am plătit un miliard de dolari, iar statul austriac decide unde se duce gazul, nu România. Cei din Caraș-Severin acuză faptele de corupție ale familiei Popescu.

Soluția este să redevenim stăpâni pe resursele noastre. Au fost blocaje permanente să extragem gaze din Marea Neagră, pentru că s-a făcut tot posibilul ca România noi și Europa să devină sclave ale rușilor. Dacă nu se țin de cumva de cuvânt cei de la OMV are trebui să fie sancționați. Prețurile au explodat în urma acestui război. În loc să fructificăm benzina, să fructificăm Portul Constanța, nu facem nimic. Armatorii români acostează la Nicosia, pentru că au prioritatre cei ucrianeni. Trebuie să fim proprietari pe resursele noastre. Să vindem pe bursa de la București gaze, nu la Viena. Ce facem , ne uităm iarăși la curtea imperială.

Actuala lege off shore este doar cu beneficii, nu cu penalizări. Redevențele trebuie să fie la nivelul anului 2023”, a declarat liderul AUR, George Simion, în emisiunea „Legile Puterii”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.