Pariuri și promoții pe Betfair

Share:

Promoțiile nu sunt neapărat cel mai important criteriu în funcție de care să alegi o platformă. Însă ele sunt destul de importante atunci când sunt diversificate și pentru toate tipurile de jucători. În ceea ce privește oferta de pariuri online, competitivitatea este foarte strânsă și fiecare jucător are posibilitatea de a alege ceea ce i se potrivește, în funcție de experiență, de stilul de joc, de frecvență și sumele alocate.

Ce include oferta de promoții a platformei de pariuri online Betfair?

Fiind vorba despre o platformă cu tradiție, populară și cu un număr foarte mare de utilizatori, oferta sa nu este neapărat cea mai spectaculoasă, dar este diversificată și adaptabilă pentru toate tipurile de jucători.

Cei care aleg să deschidă un cont sau să joace aici, au la dispoziție în prezent următoarele promoții:

Bonus de bun venit

Cea mai importantă bonificație și cea mai consistentă este cea de bun venit sau de deschidere cont. Aceasta este în clipa de față de până la 550 de lei, pentru pariuri Sportsbook, cu cote de minim 1.6 și în anumiți termeni și condiții, stabilite în funcție de meciuri sau tipuri de pariuri.

Un pariu fără risc

Aceasta este o altă ofertă pentru clienții noi. Dacă un client nou pariază o sumă de până la 150 de lei și primul pariu este necâștigător, pot primi înapoi suma cash pe care au pariat, până în 150 lei. Acest pariu este valabil doar 7 zile de la deschiderea contului.

Pariu combinat asigurat

Dacă plasezi un pariu cu minim 4 combinații și pierzi doar pentru o singură selecție de pe bilet, vei primi în cont 50 de lei sub formă de pariu bonus. Cota minimă pentru pariurile selectate trebuie să fie de 2.0.

Acestea sunt promoțiile valabile pentru pariurile sportive. Pentru cei care preferă și jocurile la cazino online, există și pentru aceștia oferte. De regulă ele includ procente din suma jucată, ce pot trece de 100% și rotiri gratuite. Cei care deschid un cont vor beneficia de cele mai avantajoase bonusuri și promoții. Însă jocul este plin de premii și surprize și pentru jucătorii fideli.

Dacă vrei să fii la curent, cu tot ce mai est nou în materie de premii și bonificații, ai la dispoziție pagina Betfair promotii.

Pentru ce alte motive să alegi pariurile sportive pe această platformă online?

Pe lângă bonusuri, platforma vine cu o serie de avantaje constante pentru jucători, care constau în:

  • servicii excelente
  • opțiuni de joc diversificate
  • serviciu de suport clienți
  • opțiunea de cash out
  • opțiunea de betting exchange
  • un payout ridicat.

Toate aceste elemente contribuie la a dispune de o platformă de pariuri sportive excelentă, situată constant în topul preferințelor utilizatorilor de pretutindeni.

Betfair deține licență și pentru piața din România, venind în permanență cu oferte și servicii adaptate preferințelor utilizatorilor locali și normelor impuse de legislația românească pentru domeniu.

Platforma este accesibilă doar pentru cei care au peste 18 ani și este angajată în a susține și încuraja un joc echilibrat și cât mai responsabil.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.