Peste 10.000 de participanți în prima zi a festivalurilor Universității POLITEHNICA din București

Share:

Prima zi a festivalurilor Poli AutoFest și Poli ChemistryFest a depășit așteptările organizatorilor. Peste 10.000 de participanți pasionați de domeniul auto, tehnologie sau de domeniul chimiei și biotehnologiilor s-au bucurat de prezența unora dintre cele mai mari companii din România. Dincolo de expunerea unora dintre cele mai spectaculoase branduri auto și a unei părți a Colecției Țiriac, nu au lipsit ofertele de locuri de muncă, experimentele interesante sau aplauzele participanților la momentele spectaculoase ale zilei.

Totodată, cei peste 10.000 de oameni prezenți la eveniment au vizitat campusul Universității POLITEHNICA din București. Mașini exotice precum și autoturisme modificate pentru raliuri sau competiții de drift au fost doar câteva dintre atracțiile zilei de ieri. Dincolo de demonstrațiile de pilotaj auto, vizitatorii au avut oportunitatea să se bucure de multe alte momente speciale care au încărcat atmosfera cu energie.

ChemistryFest, eveniment care s-a desfășurat simultan cu Poli AutoFest, și-a deschis porțile pentru cei peste o mie de elevi și studenți aflați în căutare de oportunități de studiu, de lucru, sau pur și simplu curioși cu privire la experimentele inedite care au fost derulate. Tinerii profesioniști nu au fost nici ei neglijați, companiile prezentând numeroase oferte atractive de locuri de muncă.

„Este o primă ediție reușită, iar pentru că mâine este weekend ne așteptăm ca numărul vizitatorilor să fie și mai mare. Este o serie de evenimente care suntem siguri că va atrage din ce în ce mai mulți locuitori ai Bucureștiului în campusul UPB” a declarat Mihnea Costoiu, Rectorul Universității POLITEHNICA din București.

Dacă aventura ChemistryFest se va încheia astăzi, cea a festivalului Poli AutoFest va continua până duminică seara, intrarea la cele două evenimente organizate de UPB fiind liberă. ChemistryFest și Poli AutoFest sunt organizate cu sprijinul Primăriei Sectorului 6 al Capitalei și marchează totodată și deschiderea campusului universitar pentru locuitorii Capitalei.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.