Maria Grapini, vizită de două zile la Iași. Întâlniri cu cetățenii din Iași și Țibănești, pe agenda europarlamentarului umanist!

La invitația filialei PUSL Iași, europarlamentarul Maria Grapini va efectua, sâmbătă și duminică, o vizită în acest județ.

Programul eurodeputatului Grapini, din prima zi a vizitei, începe cu o emisiune la TeleMoldova, urmat de o deplasare, împreună cu delegația PUSL Iași, în comuna Țibănești, unde, la Primărie, va avea loc o întâlnire cu oficialitățile din localitate. De asemenea, Maria Grapini și colegii săi din PUSL vor discuta, începând cu orele 16.40, la căminul cultural din Țibănești, cu locuitorii comunei.

Pe agenda europarlamentarului umanist, mai figurează vizite la Conacul familiei Carp ( în cadrul Conacului, se află Atelierul ”Bate Fierul la Conac”, unde va asista la prezentarea activității și istoriei meșteșugarilor), la Mausoleul din Țibănești, unde este înmormântată familia Petre Carp, și la Biserica încărcată de istorie și tradiție din localitate.

În cea de-a doua zi a vizitei, europarlamentarul Maria Grapini, va avea, între orele 10 și 12, la Hotelul Ramada din Iași, o întâlnire cu cetățenii din municipiu.

 

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.