Nicușor Dan anunță finalizarea expertizării mai multor imobile din zona centrală a Capitalei. Expertizarea tehnică a imobilelor, una dintre prioritățile primarului general!

Share:
Primarul general, Nicușor Dan, a anunțat că a finalizat, prin AMCCRS, expertizarea a cinci imobile situate în zona centrală a Bucureștiului, în cadrul programului care a fost demarat în urmă cu trei luni.
Este vorba despre clădirile de pe Bd. Gheorghe Magheru nr. 16-18, Str. Radu Cristian nr. 1, Bd. Hristo Botev nr. 26, Bd. Pache Protopopescu nr. 21 și Str. Vasile Lascar nr. 6.
„În continuare se lucrează la expertizarea altor 17 clădiri, printre care se numără și imobile monumente istoric precum casa Suțu Lahovary) sau clădiri de pe bulevardul Gheorghe Magheru, str. Kogalniceanu, str. Popa Tatu, Calea Moșilor etc.
Reamintim că în anul 2021, AMCCRS a încheiat două acorduri cadru pentru expertizarea tehnică a imobilelor din București.
Expertizarea este primul pas în consolidarea imobilelor, fiind urmată apoi – în funcție de rezultate – de proiectarea pentru lucrările de consolidare”, a precizat, pe pagina de Facebook, primarul general, Nicușor Dan.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.