Ponta taxează „populismul inaplicabil” al președintelui Iohannis pe tema referendumului privind interzicerea ordonanțelor de urgență în domeniul justiției!

Liderul Pro România, Victor Ponta, taxează dur populismul președintelui Iohannis pe tema referendumului privind interzicerea ordonantelor de urgenta in domeniul justitiei.

„Eu nu ma simt deloc sfidat – doar nu ati crezut ca o sa respecte cineva ce s-a votat la Referendum / nu am votat la Referendumul initiat de Dl Iohannis “pentru interzicerea ordonantelor de urgenta in domeniul justitiei” pentru ca stiam ca e un populism inaplicabil ; nici nu am crezut macar o secunda ca, atunci cand o sa aiba un “guvern al sau” , Dl Iohannis nu o sa mai dea Ordonante de Urgenta cu nemiluita – in toate domeniile . Deci – pe mine nu ma mira ca au dat ordonanta de urgenta care o sa faca haosul actual si mai rau decat pana acum ( nimeni nu o sa mai inteleaga ce lege sa aplice si in ce fel – o sa fie dupa “puterile” celor vizati )! Daca cineva a fost atat de naiv ( nu spun “fraier”) si l-a crezut pe Dl Iohannis atunci cand ii chema la Referendum “sa oprim ordonantele de urgenta in Justitie” atunci sa fie rusinea lui – si sa se simta el sfidat! Dar nu vad pe nimeni nici rusinat , nici sfidat! Asa ca – sanatosi sa fim ! Nu se prescrie la nimeni nimic – asta inseamna “Stat de Drept”, a precizat, pe pagina de facebook, liderul Pro România, Victor Ponta.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.