Deputatul PSD, Dan Cristian Popescu, mesaj tranșant: Solicit demisia de onoare ale celor doi viceprimari ai sectorului 2, aleși cu avizul ilegal al comisiilor de specialitate din Consiliul Local!

Deputatul PSD, Dan Cristian Popescu,  fost viceprimar și consilier local la Primăria Sectorului 2, cere demisiile de onoare ale celor doi viceprimari, Adrian Costache și Alexandra Elena Chirilă, aleși cu avizul ilegal dat de comisiile de specialitate ale Consiliului Local Sector 2.
„Având în vedere sentințele pronunțate de Tribunalul București și Curtea de Apel București, prin care s-a stabilit că la nivelul Sectorului 2 comisiile de specialitate ale Consiliului Local au fost constituite ilegal, solicit demisiile de onoare ale celor doi viceprimari, aleși cu avizul ilegal dat de membrii acestor comisii.
În cazul în care cei doi viceprimari nu își vor da demisia, consilierii locali PSD vor ataca în instanță hotărârea de consiliu prin care aceștia au fost aleși.
În sectorul 2 trebuie instaurată legalitatea și nu oportunitatea impusă de USR !!!”, a precizat, pe pagina de Facebook, deputatul PSD, Dan Cristian Popescu.
Citește și
1 Comentariu
  1. Pătrașcu spune

    Noi care am mcit 46 ani cinpu muncii ,nu luam ajutor 700 lei depășesc 28 lei peste 2000 lei. Dau la puturoși care nu au muncit o zi .Bravo PSD . Am lucrat 37 ani in Armată
    Electrician salariu minim pe economie .Pin a la 46 la Trustul Carpati Avem un Dumnezeu!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.