Ludovic Orban (Forța Dreptei) trage un semnal de alarmă: Vin legile securității! Mai multe proiecte de lege au fost pregătite deja, ”departe de lumea dezlănțuită!”

Share:
Liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, avertizează ca multe proiecte de lege controversate au fost pregătite deja, ”departe de lumea dezlănțuită”. 
„Păzea! Vin legile securității!
Mai multe proiecte de lege au fost pregătite deja, ”departe de lumea dezlănțuită”. S- a înființat o comisie specială la nivelul Parlamentului care să pregătească rapoartele. Comisie formată din parlamentari aleși cu grijă. Specialiști la dormitul în post. Media este ca și anesteziată. Războiul poate fi o justificare pentru orice prevedere mai deocheată. Curtea Constituțională a fost și ea bine pregătită pentru orice contestație venită de la civili neinstruiți… După tentativele anterioare ( legea securității cibernetice, legea cartelelor pre-pay, ordonanța Prună, modificările la legea comunicațiilor etc. ) dejucate de societatea civilă și de oamenii politici fără lesă, ne putem aștepta la orice. De aceea este bine să suflăm și în iaurt.
P.S. Interzicerea accesului la documentele din Arhivele Naționale, dispusă printr- un control al DGIPI ( serviciul de informații al Ministerului Afacerilor Interne ) pare o primă piesă din acest puzzle născocit de mânuitorii de putere din umbră”, a precizat, pe pagina de Facebook, Ludovc Orban.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.