Furtuna a făcut ravagii în București. Mașini distruse, copaci doborâți, străzi inundate!

Urgia care a lovit capitala azi-noapte a provocat daune și accidente grave. Zeci de străzi și intersecții au fost paralizate de inundații.

Furtuna a făcut prăpăd în București. Apa a intrat în casele oamenilor şi mai multe maşini au fost distruse de copacii doborați de rafalele puternice de vânt.

În sectorul 4, în cartierul Apărătorii Patriei, a căzut grindină minute în șir. La fel și în localitatea Bragadiru, unde zeci de mașini au fos avariate. Echipele de intervenție au fost chemate la mai multe adrese. Pompierii au vut 10 intervenții din cauza copacilor care au fost doborâți pe mașini. 6 autoturisme au fost avariate.

Vremea rea le-a dat mari bătăi de cap şi celor prezenţi la Festivalul SAGA, care s-a desfăşurat pe Arena Naţională. În câteva minute, participanţii au fugit să se adăpostească în tribune.

Și nu doar Bucureștiul a fost sub avertizare cod roșu de furtună. De furia vremii nu au scăpat nici Ialomița, Călărași și Ilfov, care au fost măturate de o furtună puternică la miezul nopții.

Din cauza furtunii puternice, două avioane care trebuiau sa aterizeze la Aeroportul Henri Coandă au fost redirecționate spre alte aeroporturi din țară.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.