Gabriela Firea îl „spulberă” pe Nicușor Dan: „Primarul general nu e în stare să construiască nimic!”

Gabriela Firea a lansat un nou atac la adresa primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, de data asta referitor la obiceiul acestuia de a pasa responsabilitatea diverselor sarcini către primarii de sector.

Ministrul Familiei dă exemplul lucrărilor de consolidare la Pasajul Unirii care ar fi trebuit realizate de Primăria Generală, nicidecum de Primăria Sectorului 4.

„Un primar gospodar face, acționează, clădește pentru locuitori, nu pasează răspunderea! Primarul general Nicușor Dan nu e în stare să construiască nimic și preferă să „arunce” la sectoare marile lucrări de investiții. În loc să caute soluții, Nicușor Dan preferă să scape de proiecte esențiale pentru București. Nu e înțelepciune, ci fugă de răspundere!

Cel mai bun exemplu este consolidarea Pasajului Unirii și a planșeului de la Piața Unirii. Ambele proiecte erau în responsabilitatea primarului general Nicușor Dan, cu expertize și alte documente importante lăsate la îndemână în primărie de echipa Firea […] Prima expertiză tehnică serioasă a fost făcută în mandatul meu. Starea pasajului era una periculoasă și pregătisem toate documentele pentru începerea lucrărilor de consolidare.

Nicușor Dan a găsit, însă, o altă soluție pentru cele două lucrări complicate și costisitoare: le-a “pasat” Primăriei Sectorului 4. Îl felicit pe Daniel Băluță pentru decizia de a accepta să realizeze cele doua lucrări de consolidare și sunt convinsă că împreună cu echipa sa va face o treabă foarte bună”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Fostul edil spune, de asemenea, că nu este pentru prima dată când Nicuşor Dan pasează altuia responsabilitatea, şi dă, printre alte exemple, exemplul proiectului de modernizare a şoselei Nicolae Grigorescu – Vitan Bârzești, de care, în prezent, se ocupă Primăria Sectorului 3.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.