Marcel Ciolacu, o nouă promisiune electorală onorată: S-a semnat contractul pentru autostrada Ploiești-Buzău!

Share:

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că s-a semnat contractul pentru autostrada Ploiești – Buzău.

”Este o promisiune electorală, este un fapt, deja este finanțat, noi vorbim aici de peste 300 de kilometri autostrăzi. Moldova este primul lot care se semnează astăzi, urmând ca jaloane PNRR, până la sfârșitul anului 2023, să se semneze absolut toate.

După cum îl cunosc pe domnul ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu, ținând cont de faptul că suntem și prieteni foarte buni, sunt ferm convins că împreună cu CNAIR vor vor decala cu un an de zile îndeplinirea acestor jaloane și trebuie să fim corecți și să echilibrăm dezvoltarea geografică a României și să vedem că din partea din zona Moldovei și din sudul României au plecat cei mai mulți români în străinătate.

Investițiile în infrastructură vor aduce după ele și investiții majore într-o zonă a României repere nu a avut parte de aceeași dezvoltare uniform. Mai mult, este primul proiect de țară al actualei coaliții guvernamentale PSD-PNL-UDMR. Este primul proiect de țară în infrastructura majoră.

Cred că România, din acest moment, și la nivel politic, dar și administrativ, a intrat într-o cu totul și cu totul altă logică și îmi pare rău pentru cei care ne-au cântat prohodul de prea multe ori. Vom fi la fel de implicați și la fel de eficienți în continuare pe acest mandat pe care ni l-am asumat împreună”, a declarat Marcel Ciolacu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.