Elon Musk aduce schimbări majore la Twitter

Share:

Elon Musk s-a adresat pentru prima dată angajaților de la Twitter, joi, 16 iunie, în calitate de investitor la compania americană, jucător important în social media. 

CEO-ul de la Tesla a venit cu vești pozitive, dar și proaste pentru oamenii de la Twitter. Pe de o parte, a anunțat planul de dezvoltare a companiei, noua strategie și totodată, a lăsat de înțeles că are în plan restructurări.

În cadrul discuției cu angajații, Elon Musk a declarat că are în vedere „o raționalizare a numărului de angajați”.

De asemenea, celebrul afacerist a transmis angajaților Twitter că are în plan creșterea numărului de utilizatori ai serviciului cu cel puțin un miliard de oameni. În plus, Musk a avertizat că publicitatea va rămâne o importantă sursă de venit pentru companie, deși de curând fondatorul Tesla a anunțat că rețeaua socială nu ar trebui să se bazeze pe reclame.

„Cred că publicitatea este foarte importantă pentru Twitter. Nu sunt împotriva publicităţii. Probabil că aş vorbi cu agenţii de publicitate şi aş spune: ‘hei, să ne asigurăm că reclamele sunt cât mai distractive posibil”, a declarat Musk.

Angajații Twitter au aflat opinia lui Elon Musk și despre lucrul de acasă. Antreprenorul a declarat că preferă munca de la sediul companiei, dar este înclinat să facă și anumite excepții, informează presa internațională.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.