Forța Dreptei, creștere explozivă. Ludovic Orban, la lansarea Forța Dreptei Argeș: Partidul nostru este ca o revoltă împotriva nedreptății!

Share:
Forța Dreptei Argeș a fost lansată sâmbătă, la Pitești, sub coordonarea fostului prefect, Emanuel Soare. Potrivit liderului Forța Dreptei, Ludovic Orban, acesta este unul dintre oamenii care nu de multă vreme a intrat în politică și care a confirmat, dovedindu-se printre cei mai performanți prefecți ai guvernării pe care am condus-o.
„Sunt încrezător în decizia luată de Emanuel Soare și sunt convins că, alături de frumoasa echipă pe care a construit-o, va avea rezultate foarte bune. Această echipă pornește la un drum anevoios, dar este un drum care, dacă va continua pașii făcuți până acum, sunt convins, va duce la rezultate neașteptate pentru foarte mulți astăzi.
Totodată, l-am felicitat pe Adrian Miuțescu, cel care a făcut propunerea în privința coordonării filialei Forța Dreptei Argeș și a decis să sprijine această echipă.
Le-am spus colegilor că în societatea românească există o așteptare față de oameni de calitate care să se implice în politică. Există oameni care sunt onești, care au 7 ani de acasă și frica lui Dumnezeu și care sunt pregătiți, au făcut ceva la viața lor, și au dimensiunea morală pentru a aduce ceea ce are nevoie politica românească. Se poate face politică de calitate în România!
Am fost bucuros să răspund întrebărilor jurnaliștilor, care au fost interesați să le spun ce anume recomandă Forța Dreptei.
Le-am zis că este nevoie de un partid care să se bazeze, în primul rând, pe legitimitatea izvorâtă din reprezentarea corectă a oamenilor. Astăzi, în România, nu mai există o forță politică de dreapta, un partid cu adevărat liberal, care să sprijine democrația. PSD domină guvernarea și face aceeași politică împotriva românilor activi din societate, împotriva celor care vor să-și facă un rost în viață prin muncă cinstită și care sunt forța dinamică a societății”, a precizat Ludovic Orban.
De asemenea, Orban a mai spus că partidul Forța Dreptei este „ca o revoltă împotriva nedreptății, ca o revoltă împotriva unei democrații care nici până acum nu s-a desăvârșit ca o democrație occidentală, ca o democrație veritabilă, care să respecte drepturile și libertățile individuale și care să asigure egalitatea în fața legii și să garanteze că cei puternici nu pot să-și folosească puterea împotriva celor slabi”.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.