Turneul de hochei Allianz-Țiriac International Trophy și-a desemnat câștigătorii în cadrul primei ediții a competiției!

Share:

În urma confruntărilor strânse între micuții hocheiști din cadrul turneului Allianz-Țiriac International Trophy, desfășurat în perioada 17-19 iunie la Patinoarul Allianz-Țiriac Arena, echipele Fundația Olimpică Română (U6), Triumf-Steaua București (U8), HK Poprad (U10) și HK Poprad (U12) au câștigat trofeele, la categoria de vârstă din care fac parte. Cele patru echipe învingătoare au fost recompensate cu câte un voucher valoric prin intermediul căruia membrii săi își vor putea achiziționa echipamente sportive.

Competiția internațională de anvergură a adus pe gheață peste 200 de hocheiști din 24 de echipe de hochei, încadrate la categoriile de vârstă U6, U8, U10 și U12, din Bulgaria, Slovacia și România.

Echipele externe care au participat la Allianz-Țiriac International Trophy sunt: HK Poprad din Slovacia la categoriile de vârstă U10 și U12 și Hockey Club NSA din Bulgaria la categoriile de vârstă U8, U10 și U12.

La categoria de vârstă U6 au evoluat echipele: Olimpia Ploiești, Husky București, Triumf-Steaua București, și echipele susținute de Fundația Țiriac: Simona Halep, Skoda și Fundația Olimpică Română. Pentru copiii din Fundația Olimpică Română acesta a fost primul meci oficial la care au participat, și de asemenea, primul turneu câștigat.

Categoria de vârstă U8 a fost reprezentată de echipele Hockey Club NSA, Jegesmedvék, Olimpia Ploiești, Husky-București, Triumf-Steaua București și Allianz-Țiriac.

La categoria de vârstă U10 au concurat următoarele echipe: HK Poprad, Hockey Club NSA, Olimpia Ploiești, Husky-București, Triumf-Steaua București și Dedeman.

Echipele încadrate la categoria de vârstă U12 au fost: HK Poprad, Hockey Club NSA, Dunărea Galați, Olimpia Ploiești, Triumf-Steaua și Allianz-Țiriac.

Premiile competiției au fost acordate în cadrul festivității de premiere de Marilena Bârliga, Director Market Management și Comunicare, Allianz-Țiriac, Constantin-Silviu Gheorghe, Primarul orașului Otopeni, Eduard Pană, Directorul sportiv al Fundației Țiriac și Alexandru Hălăucă, Președintele Federației Române de Hochei pe Gheață.

Turneul Allianz-Țiriac International Trophy este la prima ediție și este organiza de Fundația Țiriac și Allianz-Țiriac, reprezentantul în România al celui mai valoros brand de asigurări din lume.

Accesul publicului la eveniment a fost gratuit, turneul bucurându-se în tribune de spectatori și susținători ai celor 24 de echipe înscrise în competiție.

Patinoarul Allianz-Țiriac Arena este singurul patinoar din zona București-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internaționale și în acord cu indicațiile Federației Internaționale de Hochei. Principalul său scop este încurajarea practicării sportului în rândul copiilor, tinerilor și sprijinirea echipelor sportive în atingerea celor mai înalte performanțe.

Detalii despre patinoar pot fi accesate la adresa https://fundatiaiontiriac.ro/proiecte/patinoarul-allianz-tiriac-arena/ sau în pagina de facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.