Deputatul PSD, Dan Cristian Popescu, taxează dur duplicitatea primarului userist al Sectorului 2, Radu Mihaiu: Voia să mărească, pe șest, tarifele la salubritate cu 43%!

Share:

Deputatul PSD, Dan Cristian Popescu, fostul viceprimar al Primăriei Sectorului 2, taxează dur, încă o dată, ipocrizia și duplicitatea primarului userist al Sectorului, Radu Mihaiu.

Într-o postare tranșantă pe pagina de Facebook, Dan Cristian Popescu susține că „useristul de la sectorul 2 o comite din nou!”.

„După ce, în iarnă, ademenea cetățenii sectorului cu șampanie și cadouri să semneze contracte cu operatorul de salubritate, acum, pe șest, voia să le mărească tarifele cu până la 43%!!!”, a punctat deputatul PSD care a mai spus că în contextul în care „cetățenii au prins manevra și au început să își exprime nemulțumirea, acesta, speriat, a retras proiectul de pe site, din procedura de consultare publică!”.

Potrivit lui Dan Cristian Popescu, problema făptuitorului este că abia acum ne-a demostrat că era doar o manevră pecuniară!

„Păi dacă fără această majorare nu se mai putea continua( așa cum scria în expunerea de motive), cum de a putut retrage proiectul?

Înțeleg că, de acum, operatorul va merge în pierdere doar de dragul domnului primar?”, a conchis, ironic, deputatul Dan Cristian Popescu.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.