George Simion pune „punctul pe i”: Candidatul susținut de AUR va ajunge în turul II al alegerilor prezidențiale, atât timp cât nu intervin anumite servicii!

Share:

Liderul AUR, George Simion, a vorbit marți seară, la un post național de știri, despre alegerile prezidențiale din 2024. Întrebat dacă Laura Codruța Kovesi, nume vehiculat în cercurile politice ca potențial candiat, poate ajunge în turul al 2-lea, el a spus că nu crede în acest scenariu, atât timp cât nu intervin „anumite servicii”.

El a afirmat că este convins că „dacă nu intervin anumite servicii de informații, candidatul susținut de mine, susținut de AUR, va ajunge în turul 2 al alegerilor prezidențiale, nu Laura Codruța Kovesi”.

Liderul AUR a precizat că, din septembrie, se vor organiza alegeri preliminarii în partid, la care pot participa și oameni din afara partidului, la fel cum fac cele două mari partide americane, iar în urma acestei competiții interne se va stabili candidatul partidului pentru fotoliul de la Palatul Cotroceni.

„Cred că Laura Codruța Kovesi este un candidat agreat de către sistem. Eu știu că AUR va da candidat în turul 2 al alegerilor prezidențiale. Ce trebuie să vedem este cum reușim să dăm cel mai bun candidat care să câștige președinția”, a afirmat Simion, la emisiunea „Legile Puterii”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.