Ministrul Muncii, implicare totală pe tema primirii de către români a voucherelor sociale. Marius Budăi spune cum vor fi alimentate cardurile beneficiarilor!

Share:

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat, joi, în direct la România TV, că cele peste 2,5 milioane de persoane care beneficiază de tichetele sociale trebuie să confirme primirea cardurilor, înainte de a fi alimentate cu ajutorul de 250 de lei de către Ministerul Fondurilor şi Proiectelor Europene.

Ministrul Muncii a reamintit că voucherele sociale vor fi folosite „strict pentru produsele alimentare” şi fac parte din sprijinul hotărât în coaliţia de guvernare, ca parte a unui pachet mai mare de măsuri.

„Am avertizat de la început să dinamica în prima tranşă e foarte mare, adică trebuie întâi să confecţionăm cardurile, să le inscripţionăm cu datele cu caracter personal. Al treilea pas este distribuţia şi abia ulterior după confirmarea primirii cardurilor de către cetăţeni, să alimentăm aceste carduri prin intermediul Ministerului Fondurilor şi Proiectelor Europene.

Situaţia cu viramentele este la Ministerul Proiectelor Europene. O să discut cu domnul ministru să avem situaţia la zi, raportarea la sfârşit de săptămână. Luni dimineaţă vom avea datele exacte. Se centralizează, se distribuie şi au început să se alimenteze cardurile.

Dacă vor fi situaţii în care nu vor ajunge cardurile până la finalul lunii iunie, vom continua livrare acestor carduri pe 1, 2 sau 3 iulie.  Nu înseamnă că suma aferentă lunii iunie este pierdută. În momentul în care avem confirmarea că s-au primit cardurile, facem şi viramentele”, a explicat Marius Budăi, în direct la România TV.

 

Citește și
1 Comentariu
  1. MARIUS spune

    NU A VENIT NIMIC , DL MINISTRU … DAR SINTEM FOARTE MULTUMITI CA AVEM 250 DE LEI PE CARDURILE CARE NU AU VENIT , SI AM RAMAS PE GARDURI , SI DORIM CLAR SA NE SPUNETI CE NE PUTEM LUA , CA NU FACEM BISNITA CU MINCAREA NOASTRA , CA NU MA AVEM NIMIC PENTRU MINCARE , DUPA CE NE PLATIM DARILE …..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.