USR acuză: Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a fugit, pentru a doua oară, de la dezbaterea moțiunii!

Share:

USR transmite luni că ministrul Energiei, Virgil Popescu, ”a fugit”, pentru a două oară în decurs de câteva luni, de la dezbaterea în plenul Camerei Deputaţilor a moţiunii simple depuse împotriva lui, iar coaliţia de guvernare a refuzat ca această dezbatere să fie reprogramată pentru şedinţa de miercuri.

În acest fel, moţiunea simplă depusă de USR are şanse minime să fie dezbătută în această sesiune parlamentară, se arată într-un comunicat al USR.

„Ministrul Virgil Popescu a fugit iar de moţiunea simplă depusă de USR, moţiune care trebuia să fie dezbătută astăzi şi votată miercuri. Evident, acesta a fost planul de la început, să-l scape pe atât de incompetentul ministru al Energiei de întrebările noastre, să nu fie nevoit să dea explicaţii cetăţenilor de la tribuna Parlamentului. E frumos aşa, domnule Ciucă? E bine aşa, pe stabilitate, domnule Iohannis?”, a declarat Ionuţ Moşteanu, liderul grupului deputaţilor USR, conform sursei citate.

Liderul interimar al USR, Cătălin Drulă, a solicitat ca Virgil Popescu să plece din funcţia de ministru.

„Solicităm ca Virgil Popescu să plece. Este ministru de trei ani în funcţie şi pur şi simplu a distrus acest domeniu. Am văzut că şi PSD, deci partenerul principal în această coaliţie, reclamă lipsa de performanţă a acestui ministru. Or, nu înţeleg ce mai aşteaptă ca să-l schimbe”, a afirmat Drulă, citat în comunicat.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.