Simona Halep, partidă facilă în primul tur la Wimbledon

Share:

Simona Halep, 18 WTA, va juca, marţi, în primul tur la Wimbledon cu Karolina Muchova (Cehia, 81 WTA). Meciul este al treilea de pe terenul 1, după o întâlnire la simplu masculin şi o partidă care urmează să se încheie la feminin, şi va începe în jurul orei 18:30.

Simona Halep joacă în primul tur la Wimbledon 2022. Meciul Simona Halep – Karolina Muchova se va disputa după cel dintre Matteo Berrettini și Cristian Garin, programat la ora 15:00, pe Terenul 1, și va fi transmis de Eurosport. Terenul 1 al complexului de la Wimbledon beneficiază de acoperiș, așa că meciul dintre Simona Halep și Karolina Muchova nu va fi influențat de ploaia prognozată în Londra. Simona Halep este la a 10-a prezență de la Wimbledon. Trofeul din 2019 este cel mai bun rezultat, dar jucătoarea noastră a mai avut evoluții notabile pe iarbă: titlu la ‘s-Hertogenbosch 2013, semifinale Wimbledon 2014, Bad Homburg, Birmingham 2022, „sferturi” Wimbledon 2017, 2016, Eastbourne 2019, 2017, Birmingham 2015.

Simona Halep se află pe aceeași parte de tablou cu liderul mondial Iga Swiatek, pe care ar putea s-o înfrunte abia în faza semifinalelor. Jucătoarea noastră a fost repartizată pe partea superioară a tabloului și are parte de adversare complicate: ar putea juca împotriva Paulei Badosa în „optimi” și împotriva Karolinei Pliskova, finalista de anul trecut, în „sferturi”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.