Liderii USR taxează dur ipocrizia PSD și PNL: „Astăzi am reușit să oprim coaliția șmecheriei la volan din a merge mai departe cu măcelărirea Codului Rutier!”

Share:

USR a anunțat că modificările „criminale” la Codul Rutier făcute de parlamentarii din coaliția de guvernare au fost readuse în dezbatere. 

USR a anunțat miercuri că a obținut întoarcerea la Comisia de transporturi a amendamentelor prin care „coaliția șmecheriei la volan a măcelărit Codul Rutier, reintroducând posibilitatea pentru șoferii care încalcă grav regulile de circulație să rămână cu carnetul de conducere”.

„Astăzi am reușit să oprim coaliția șmecheriei la volan din a merge mai departe cu măcelărirea Codului Rutier, în țara cu cei mai mulți morți din accidente rutiere din UE. Toate portițele și șmecheriile pe care le-au băgat înapoi cu dedicație pentru șmecherii cu legitimație, girofar și bolizi se reîntorc în dezbaterea Comisiei de transporturi, unde alături de colegii mei nu vom renunța până nu vom corecta aceste amendamente periculoase și iresponsabile. Prin dezbatere și critici reale, nu cum au făcut PSD-PNL-UDMR călcând în picioare democrația. Vrem reguli de circulație europene, nu șmecherie post-sovietică pe drumuri!”, a declarat președintele interimar al USR, Cătălin Drulă, citat în comunicat de presă al USR.

Prin amendamentele aduse Codului Rutier, PSD-PNL-UDMR au modificat ordonanța, promovată chiar de ministrul de Interne Lucian Bode, prin care se înăspreau pedepsele pentru încălcarea regulilor de circulație.

La începutul lunii iunie, președintele interimar al USR, Cătălin Drulă, l-a confruntat pe ministrul Lucian Bode în legătură cu amendamentele  la Codul Rutier și i-a cerut să se poziționeze clar și să spună dacă acest proiect va fi votat de PNL sau nu mai departe în plen, neobținând niciun răspuns din partea lui la acel moment.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.