Care este piesa preferată de mobilier acasă?

Suntem siguri că, dacă v-am întreba care este piesa de mobilier preferată, ați spune – canapeaua – fără să stați prea mult pe gânduri. Înțelegem perfect de ce.

Aceste piese de mobilier nu doar ghidează stilul mobilierului din locuința dvs., dar sunt și mobilierul pe care îl folosiți cel mai des pentru a vă relaxa, pentru a vă întâlni cu prietenii sau pentru a vă bucura de un film bun cu cei dragi după o zi grea și plină.

De aceea, suntem convinși că atunci când vine timpul să cumpărați o canapea nouă, doriți să găsiți cea mai confortabilă, funcțională și totodată modernă canapea, care se va potrivi perfect în interiorul locuinței dvs.

Pentru a veni în ajutorul dvs., am consultat experții din industrie care ne-au împărtășit care sunt tendințele în materie de canapele din anul acesta.

Tendințele în materia design de canapea

Forme rotunjite și curbate

Mobilierul curbat, inclusiv canapelele în general, sunt una dintre cele mai în vogă tendințe din acest an. Potrivit designerilor, mobilierul tapițat cu forme curbe neobișnuite creează o senzație de spațiu și relaxare.

Multifuncționale

Și anul acesta un trend fierbinte este mobila moale, pufoasă, multifuncțională. Așadar, dacă doriți să vă echipați cu o canapea care nu numai că este foarte în vogă, dar pe care o puteți transforma cu ușurință în dormitor, în șezlong și care are mult spațiu de depozitare, canapelele multifuncționale sunt o alegere excelentă.

Colțare și canapele modulare

Mobilierul tapițat cu acest design nu vine ca o mare surpriză, deoarece este popular de câțiva ani. Și există un motiv perfect logic pentru asta. Atât colțarele, cât și canapelele modulare oferă mult confort și comoditate. De asemenea, sunt foarte practice, funcționale și sunt disponibile într-o mare varietate de dimensiuni.

Stilul minimalist

Modelele minimaliste câștigă o popularitate serioasă în anul 2022. Sunt de dimensiuni mici, simple, extrem de elegante și se potrivesc perfect în locuințele din ce în ce mai mici în care trăim. Dacă nu aveți prea mult spațiu, o canapea elegantă și minimalistă va fi cu siguranță potrivită.

Vintage

Aspectul clasic al canapelelor revine în vogă anul acesta. Dacă ați iubit întotdeauna stilul clasic sau pur și simplu doriți să adăugați personalitate livingului dvs., puteți arunca o privire pe modelele de canapele clasice care se oferă acum pe piață și puteți alege un model care se potrivește cel mai bine cu interiorul locuinței dvs.

Multidirecționale

Canapelele multidirecționale, după cum putem deduce și de la denumirea lor, se concentrează pe socializare și conversație ca fiind una dintre cele mai plăcute modalități de relaxare și de destindere.

Altfel spus, acestea sunt canapele care vă dau posibilitatea de a le configura așa cum vă simțiți cel mai confortabil. Pot fi plasate ca o insulă în mijlocul livingului, dar pot fi, de asemenea, împărțite și plasate în diferite forme, astfel încât să vă simțiți cel mai confortabil și convenabil pentru a comunica cu familia și prietenii.

Culorile în trend pentru anul 2022

Venind vorba de culori, culorile în trend în materie de canapele în anul 2022 – a vor fi culori deschise, proaspete și cu iz romantic.

Desigur, albul clasic, gri, bej, chiar și negrul vor fi în continuare la modă, dar dacă doriți cu adevărat să țineți pasul cu tendințele, puteți lua în considerare o canapea în roz sau într-o combinație de albastru și verde, alb și liliac.

Verdele acvamarin este, de asemenea, foarte la modă și se potrivește foarte bine cu vestitele culori neutre iubite, precum și cu cele mai „vibrante” culori – spre exemplu ocrul.

Iar dacă doriți să fiți cu un pas înaintea tendințelor modei și să cumpărați o canapea într-o culoare care va fi la modă și anul următor, atunci nu veți da greș dacă optați pentru culoarea muștarului. Potrivit designerilor de interior, această culoare va domina în anul 2023.

Sursă imagine: pixabay.com

Tendințe în materie de țesături

Favoritul incontestabil aici sunt suprafețele texturate. Aproape toți marii producători de tapițerii mizează pe buclée de lână, catifea și foarte mult tweed. Țesăturile sunt moi, pufoase și dau un stil inedit și senzația de confort.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.