Creșterea explozivă a Forței Dreptei îi alarmează pe Ciucă&co. Ludovic Orban: Misiunea noastră este de a oferi o alternativă onestă, corectă și morală față de actuala putere!

Share:
Liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, a fost prezent, vineri, la Craiova, unde a fost lansată filiala Forța Dreptei Dolj, în coordonarea lui Nicolae Giugea .
„Am văzut oameni determinați care s-au alăturat partidului nostru, oameni care și-au făcut un rost în viață prin propriile forțe și care își doresc să schimbe lucrurile în bine. M-a impresionat numărul semnificativ al celor care au participat la întâlnirea cu membrii fondatori ai Forța Dreptei și sunt convins că PSD-ul nu va mai face mulți purici la Craiova pentru prea mult timp”, a precizat Ludovic Orban.
De altfel, Ludovic Orban le-a spus colegilor că „drumul Forța Dreptei nu este și nu va fi unul ușor, ci tocmai că va fi presărat cu dificultăți și piedici, în special marcat de o luptă cu o putere care nu prețuiește deloc democrația și pentru care nu există libertatea opțiunii politice, libertatea de exprimare sau alte drepturi și libertăți individuale”.
Însă, drumul Forța Dreptei este unul fundamental pentru România, în special în legătură cu hotărârile care vor trebui luate la următoarele alegeri, a mai spus liderul Forța Dreptei.
„Astăzi UM PNL acționează pe principiul „afară e vopsit gardul, înăuntru e leopardul”. A ajuns la un nivel de promiscuitate, de lipsă de democrație și de principialism și de caracter aproape mai mare decât este în PSD, dacă e posibil așa ceva. Astăzi niciun om nu mai poate să voteze cu PNL pentru că riscă să pățească același lucru, adică votul său să fie în cele din urmă în favoarea PSD, în favoarea clepto-comuniștilor care și-au bătut joc de România în ultimii 30 de ani. Misiunea Forța Dreptei este de a oferi o alternativă onestă, corectă și morală față de actuala putere politică”, a conchis Orban.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.