Liderul AUR, George Simion, îl „spulberă”, pe aeroportul din Viena, pe ministrul Virgil Popescu

Preşedintele AUR George Simion s-a aflat duminică pe aeroportul din Viena, unde s-a întâlnit întâmplător, din spusele sale, cu „clientul” său preferat, ministrul Energiei Virgil Popescu, pe care l-a urmărit timp de aproximativ o oră, transmiţând live pe pagina sa de Facebook.

Acţiunea lui George Simion vine la doar o zi după ce ministrul Virgil Popescu l-a atacat pe liderul AUR, numindu-l „trompetă rusească”. Simion i s-a adresat lui Popescu cu formula ”hoţul Virgil”, spunându-i ca a venit la ”stăpânii de la OMV”.

„Ce faci, hoțule, ai venit să iei ordine de la OMV Petrom? Ce cauti la Viena? La muncă nu te duci, ai venit să iei ordine de la stăpânii tăi?”, spune Simion, în debutul înregistrării.

L-am prins pe hotul Virgil. Ia uitați, se plimbă pe banii românilor, mititelul! N-a fost toată săptămâna la muncă, acum spune că îl hărțuim”, se aude Simion.

„Ia să vă arăt banditul! Acest bandit nu altul… acesta, nu a venit la moţiunea simplă. Am făcut toate demersurile, să nu credeţi că ne place să identificăm miniştri pe aeroporturi străine. Nu a venit la moţiunea simplă, crede că scapă de Simion. De ce ţi-e frică nu scapi, amice!”, a comentat Simion, pe parcursul transmisiunii.

Acesta a folosit în repetate rânduri expresia „hoţul Virgil” spunând: „L-am întrebat ce face aici şi a zis că e într-o vizită privată”.

Acesta a continuat să comenteze şi să citească şi comentarii ale celor care îl urmăresc pe reţeaua de socializare.

„Ce credeţi, că nu mai există niciun alt om care să conducă sectorul energetic în România? Altceva nu pot să-i fac decât să vă arătăm fraţilor pe unde umblă Virgil”, mai spune George Simion.

 

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.