Cătălin Drulă ia atitudine după decizia CCR privind legea avertizorilor de integritate. Liderul USR îi cere președintelui Iohannis să întoarcă, de urgență, legea la Parlament!

Noul lider USR, Cătălin Drulă, îi cere președintelui Klaus Iohannis să întoarcă de urgență la Parlament legea avertizorilor de integritate. Potrivit lui Drulă, în forma actuală, legea descurajează dezvăluirea actelor de corupție și riscă să lase România fără bani europeni.
„CCR a decis astăzi să respingă sesizarea USR. Nicio surpriză de la un CCR condus de un fost consilier al lui Ion Iliescu.
Din dorința lui Marcel Ciolacu, Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă de a captura justiția și a elimina vocile care sesizează actele de corupția, România riscă să rămână fără banii din PNRR, așa cum a anunțat șefa Parchetului European, Laura Codruța Koveși.
Avertizez coaliția că nu poate călca în picioare statul de drept fără urmări. Fac încă un apel la PSD-PNL-UDMR să oprească acest asalt.
România are nevoie de banii europeni pentru spitale, școli și autostrăzi, de banii europeni pentru dezvoltarea României”, a precizat, pe pagina de Facebook, liderul USR.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.