Ministrul Muncii, Marius Budăi, nu acceptă întârzieri în privința ajutoarelor pentru pensionari: Până pe 15 iulie, toți cei care se încadrează vor primi banii promiși de stat!

Share:

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a făcut declaraţii exclusive la România TV despre plata ajutoarelor de 250 şi 700 de lei pentru pensionari.

Marius Budăi dă asigurări că până la data de 15 iulie, toţi pensionarii cu venituri mici mai mici de 2000 de lei vor primi cei 700 de lei promişi  de stat.

„Ajutorul de 700 de lei nu a ajuns încă la toti romanii. Pana la data de 15, toti cei care se incadreaza vor primi banii pe card sau prin intermediul postasului. 

Pragul de 2000 de lei a fost o decizie luată de coaliţie, ghidându-ne dupa pensia medie din România”, a declarat ministrul Muncii la România TV.

Reamintim că Guvernul a adoptat, recent, o OUG care prevede acordarea unui sprijin financiar de 700 de lei pentru toţi pensionarii din sistemul public şi militar care au venituri de mai puţin de 2.000 de lei pe lună. Banii se acordă o singură dată, în luna iulie.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.