Nicușor Dan pune „punctul pe i”: Am reușit să scot Primăria Capitalei din faliment!

Share:

Înlocuirea conductelor de termoficare din București a fost întârziată de războiul din Ucraina, spune Nicușor Dan. Primarul general al Capitalei a fost prezent în platoul Realitatea Plus și a dat vina pe greaua moștenire pentru problemele orașului. Dan spune că vrea un nou mandat, mai ales pentru că a reușit să scoată primăria din faliment. 

„Am atribuit pe contracte private lucrari de inlocuire de conducta. Am avut putin ghinion cu razboiul din Ucraina care a intarziat livrarea de conducte, dar facem mai multi km decat in ultimii ani”, a spus Nicusor Dan la Realitatea PLUS.

Nicușor Dan a vorbit și despre problema copacilor periculoși din București. Edilul spune că va tomografia arborii care stau să cadă.

„Exista un aparat tomograf cu care te poti duce la un copac si poti face o analiza care e similara cu cea care se face pe oameni si spune care e starea de sanatate a respectivului copac”, a explicat Nicusor Dan. „Nu poti sa faci operatia de tomografiere, dureaza o ora plus o inventariere, nu poti cu aparatul pe milioane de copaci”.

Întrebat de ce l-ar mai vota oamenii pentru un nou mandat, Nicușor Dan a avut un răspuns clar: „pentru ca a scos o primarie din faliment, o primarie care era in faliment, pentru ca a recastigat increderea mediului privat si pentru ca ne ducem sa facem acele lucruri care nu s-au facut in ritmul care trebuia, de la termoficare pana la transportul public „.

Bucureștenii așteaptă însă rezolvarea mai multor probleme. Una dintre ele este traficul infernal, despre care Nicușor Dan spune că își va găsi rezolvarea datorită reînnoirii parcului de autobuze, tramvaie și troleibuze.

 

Citește și
1 Comentariu
  1. A310 spune

    Da, domnule primar în mod sigur bucureștenii se vor da cu mijloacele de transport în comun , când vor fi noi . Asemenea strategie nu s-a mai întâlnit în toată Calea Lactee .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.