Marcel Ciolacu, o nouă promisiune onorată: Vom veni cu o impozitare foarte mare în privința pensiilor speciale!

Share:

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, insistă pentru impozitarea pensiilor speciale.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat luni, cu privire la pensiile speciale, că se va interveni cu o impozitare foarte mare. „Se va negocia și se va discuta. (…) În zona de pensii speciale, cred că am picat cu toții de acord, este aproape inexplicabil cum să ai o pensie mai mare decât venitul pe care l-ai avut în activitate. Vom veni cu o impozitare foarte mare. Restul rămâne să avem o discuție în coaliție. (…) Vom vedea în funcțiile CCR ce soluție vom găsi pentru jalonul impus de dl Ghinea”, a spus Ciolacu.

Întrebat dacă a avut o discuție cu ministrul Apărării cu privire la o majorare a pensiilor, Ciolacu a spus că nu a avut o astfel de discuție.

„Am avut o discuție punctuală pe anumite venituri suplimentare la cei care asigură permanența, unde are perfectă dreptate, mai ales în contextul actual cu Ucraina. O să avem o discuție aplicată și în ceea ce privește pensiile”, a adăugat Ciolacu, precizând că este vorba de pensii ocupaționale și nu pensii speciale.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că luni o să aibă o întâlnire cu premierul Nicolae Ciucă și cu ministrul Agriculturii pentru a căuta soluții la problema sistemului de irigații din România.

„Căutăm soluții la problema iriganțiilor și căutăm din fonduri de la bugetul statului. Cred că o să vină domnul Daea. Eu o să am o discuție cu domnia sa, dar și cu domnul premier”, a spus Ciolacu, în fața jurnaliștilor.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.