Ponta pune tunurile pe Iohannis: Sunt oameni care l-au votat pe Iohannis, care se uită în oglindă și și-ar trage niște palme.Data viitoare poate că vor alege mai bine!

Share:

Klaus Iohannis continuă să facă boacăne pe bandă rulantă din calitatea de președinte al României, susține Victor Ponta. Mai apoi, oficialul de la Cotroceni va pleca pentru un loc de muncă la Bruxelles, fără remușcări, este convins fostul premier.

Victor Ponta se întreabă dacă montarea lui Klaus Iohannis pe o funcție de la NATO sau UE ar folosi României, ori doar fostului profesor de fizică, respectiv unor entități străine.

„Domnul Iohannis mai este președintele României sau se pregătește pentru noul job (n.r. – la NATO sau în cadrul UE)? El a venit de la Sibiu pentru jobul de președinte, pentru că era mai bun acolo. Se plictisea la Sibiu. Acum pleacă la Bruxelles, salariu mai bun. Dar problema e ce primim noi din toată treaba asta. Mi se pare că România nu câștigă nimic din noul serviciu al lui Iohannis.

Sunt oameni care l-au votat pe Iohannis, care se uită în oglindă și și-ar trage niște palme. Le spun să nu sufere! Data viitoare poate că vor alege mai bine.

(…) Pentru oamenii obișnuiți e un avantaj pentru că pleacă Iohannis la Bruxelles? (…)”, a declarat Victor Ponta, pentru România TV.

În plus, Victor Ponta a analizat și achiziția de avioane vechi, F-16,  beneficiază de susținerea lui Klaus Iohannis.

„Eu am semnat achiziționarea de 12 avioane F-16. Dar atunci era creștere economică. Acum am văzut că se cumpără avioane F-16 mai vechi de 40 de ani. Dar s-au mărit taxele și impozitele. Oamenii trebuiau consultați. Dacă e să luăm, hai să le luam pe alea mai noi, nu pe alea care nu mai zboară”, a mai punctat Ponta, pentru RTV, duminică seara.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.