Ponta pune tunurile pe Clotide Armand: Daca Armand nu e de la “ciuma rosie” are voie să facă orice ? Credeți că tot lui Tudorache îi fac un dosar penal și pentru contractul ăsta?

Share:

Victor Ponta pune tunurile pe primarul Clotide Armand: Daca Armand nu e de la “ciuma rosie” are voie să facă orice ? Credeți că tot lui Tudorache îi fac un dosar penal și pentru contractul ăsta?

Chiar dacă la nivel declarativ primarul userist, Clotilde Armand, susţine că vrea să oprească risipa din banii publici, ADP Sector 1 pare că dovedeşte contrariul. Instituţia condusă de Sorina Oancea a scos la licitaţie în martie 2021 un contract cu o valoare de aproape 100 de milioane de euro pentru servicii de amenajare şi întreţinere de spaţii verzi de pe raza Sectorului 1.

Potrivit SEAP, acordul-cadru are o valoare de 489.764.198.o3 lei, adică echivalentul a 99.142.550 euro, şi a fost împărţit în şase loturi de circa 16 milioane de euro fiecare, potrivit Romania TV.

Tupeul cras al edilului primarului 1 a generat revolta liderului Pro România, Victor Ponta.

„Grija mare – diseara se umple Piata Victoriei de protestatari ; toti vor avea pancarte cu poza Clotildei si vor scanda “DNA – sa vina sa va ia “ !!! Sau nu? Nu iese nimeni ? Focile sunt calme ? Frumosii si liberii sunt in vacanta ? Daca Clotilde Armand nu e de la “ciuma rosie” are voie sa faca orice ? Credeti ca tot lui Tudorache ii fac un dosar penal si pentru contractul asta ? Am inteles – nu se intampla nimic . E totul decis deja – scuze ca am scris !”, a punctat Victor Ponta.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.