Forța Dreptei, singura amenințare la adresa alianței PSD-PNL. Salvarea liberalismului, pariul lui Ludovic Orban!

Share:

Ca o reacție fermă la alungarea din PNL și la alianța toxică cu PSD, nășită de Iohannis,  Ludovic Orban și nemulțumiții din PNL au pus bazele Forța Dreptei, un partid liberal tânăr, dornic să recredibilizeze noțiunea de liberalism! Convine sau nu unora sau altora, Ludovic Orban rămâne, de departe, cel mai liberal dintre liberalii actuali!

Forța Dreptei rămâne o provocare. Este greu să crești electoral pe o scenă politică dominată de PSD și PNL, în care banii publici merg (doar) spre Modrogan și Kiseleff. Cu toate acestea, Ludovic Orban pare decis să reușească. Filialele noului partid apar una după alta, ceea ce arată că nu puțini sunt cei care au renunțat să mai creadă în viitorul unui PNL subordonat total de Iohannis și PSD, dar tot mai îndepărtat de electoratul partidului, cel care nu înțelege apropierea de PSD.

Depinde, însă, doar de Orban și colegii săi dacă vor reuși să câștige un război electoral care se anunță, în 2024, pe viață și pe moarte! Și, totuși, cine se teme de Ludovic Orban și Forța Dreptei? Iohannis, Ciucă, Rareș Bogdan, Lucian Bode și ceilalți liberali știu la cine ne referim! Mai ales că o mare parte din voturi, care vor fi luate de Forța Dreptei, vor văduvi semnificativ zestrea electorală a PNL!

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.