Senatorul Claudiu Târziu pune „punctul pe i”: „Acuzația că liderii AUR sunt plătiți de Putin să facă jocul Rusiei în România- aberantă, puerilă și lipsită de temei!

Share:
Liderii AUR demontează uriașa manipulare rostologolită, de luni bune, în spațiul mass-media și anume că  „liderii AUR sunt plătiți de Putin să facă jocul Rusiei în România”.
„Au încercat totul să ne distrugă. Acuzațiile au fost spulberate rînd pe rînd.
Acum, avem de luptat cu una pe cît de gravă, pe atît de aberantă, lipsită de orice temei și puerilă, dar care este repetată întruna, fără reținere și fără rușine, de adversarii noștri.
„Liderii AUR sunt plătiți de Putin să facă jocul Rusiei în România” – susțin chiar oamenii rușilor.
În turneul #Ce_Vor_Românii din Moldova, am avut prilejul să răspund pe larg și la întrebarea dacă sîntem sau nu „oamenii Kremlinului”.
Întrebare justificată, atîta vreme cît, din păcate, românii au auzit această enormitate inclusiv din gura unor foști sau actuali membri ai Guvernului României”, a precizat senatorul AUR, Claudiu Târziu.
Citește și
1 Comentariu
  1. Sipanu spune

    Buna dimineata! Spun Adevarul nu.i nimic adeverat despre?? Lideri Aur sunt platiti de Putin!!!! Sunt miciuni scoase de oameni? Cum sa plateasca Putin? si pentru ce?? Cine au scos minciunile acestea sa se uite in sus la Dumnezeu!!! Personal merg la Minastire si pun slujbe si Particele Si acum pun la Parintele Calistrat !Sa citeasca 40 de zile!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.