Nicușor Dan îl pune la punct pe Sorin Grindeanu în scandalul privind problemele de la metrou

Share:

Aglomeraţia din trenurile de metrou, dar şi întârzierile cu care ajung în staţii garniturile scoase pe traseu după ce Metrorex nu a mai avut bani să plătească mentenanța lor au ajuns subiect de scandal între ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, şi primarul Capitalei, Nicuşor Dan.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, îi răspunde ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, după ce acesta a declarat luni că disconfortul pe care îl au bucureştenii la metrou este folosit ca un mijloc de presiune asupra Guvernului, pentru a astupa anumite găuri de la Metrorex şi că nu i se pare corect ca un moldovean să plătească pentru transportul din Capitală.

„Bucureștiul nu e ținut în spate de nimeni! Nici de Timișoara, nici de Iași, nici de alte orașe sau județe. Dimpotrivă, Bucureștiul e cel care contribuie la susținerea celorlalte regiuni ale țării, iar asta e firesc pentru dezvoltarea României.

Cu 10% din populația țării, Bucureștiul produce aproximativ un sfert din PIB-ul României. Deci bucureștenii produc mult peste media națională, dar, cu toate astea, administrația locală din București nu primește atât cât ar trebui să primească pentru nevoile Capitalei. Asta e realitatea, iar dincolo de asta mai constat că PSD e în continuare un partid anti-București”, a scris primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, pe Facebook.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat luni că s-a săturat ca disconfortul pe care îl au bucureştenii la metrou să fie folosit ca un mijloc de presiune asupra Guvernului, pentru a astupa anumite găuri de la Metrorex.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.