Liderii AUR, revoltați: „În țara în care un plagiator își continuă nestingherit mandatul de prim-ministru, nu-i de mirare că și cercetarea e la pământ!”

Share:
Liderii AUR taxează dur faptul că, în anul 2021, țările UE cu cele mai mici alocări bugetare pentru cercetare și dezvoltare au fost România (19 EUR/persoană), Bulgaria (24 EUR/persoană), Letonia (45 EUR/persoană) și Ungaria (60 EUR/persoană).
Situația jalnică în care se află cercetarea și dezvoltatea din țara nastră a generat reacția vehementă a lui George Simion și a colegilor săi care au pus „punctul pe i”: „În țara în care un plagiator își continuă nestingherit mandatul de prim-ministru, nu-i de mirare că și cercetarea e la pământ!”.
În contextul apropierii alegerilor locale, parlamentare și prezidențiale din 2024, liderii AUR continuă vizitele în teritoriu pentru a cunoaște cât mai bine problemele cu care se confruntă românii.
„Venim în Transilvania!
Din 5 până în 17 august, caravana noastră va opri în nouă capitale de județ, pentru întâlniri cu reprezentanți ai intelectualității, ai mediului asociativ și ai celui de afaceri”, au precizat George Simion și colegii săi.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.