PSD îl pune la punct pe Cătălin „Rangă” Drulă: Echipa voastre de „competenți” nu a reușit să aprobe, anul trecut, bugetul Metrorex!

Share:

Cătălin Drulă, noul preşedinte al USR şi fostul ministru al Transporturilor în guvernul Cîţu, a atacat dur PSD, marţi, pe tema subvenţiei acordate de guvern Metrorex, care spune că este de aproape trei ori mai mare decât în 2016.

PSD, partid aflat la guvernare, din care face parte actualul ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu, nu a întârziat şi a oferit miercuri, pe pagina de Facebook a partidului, o replică pe măsura acuzelor lui Drulă.

„USR, stai și numără până la 10, înainte să mai deschizi gura! (știm că sunteți obișnuiți până la 9… procente).

Deoarece aveți probleme de memorie, vă reamintim istoria echipei voastre de „competenți”, condusă de Cătălin „Rangă” Drulă, care NU a reușit să aprobe, anul trecut, bugetul Metrorex!

O echipă de „specialiști” care a îngropat și mai mult Metrorex în datorii, neplătind, în 2021, facturile de mentenanță ale companiei!

Dacă tăceați… căci în istorie tot cu „filosofia răngii” ați rămas și tot voi cu minciuni acum insistați!”, scrie PSD pe Facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.