Sorana Cîrstea, infectată cu noul coronavirus

Share:

Sorana Cîrstea (32 de ani, 38 WTA) a anunțat că este infectată cu noul coronavirus, iar starea ei de sănătate a fost afectată semnificativ. Românca a fost testată pentru prima oară pozitiv cu Covid-19, la doar câteva zile după ce a fost nevoită să se retragă de la turneul de la Toronto.

După înfrângerea suferită la Praga (26 iulie) în fața rusoaicei Oksana Selekhmeteva, Sorana Cîrstea (38 WTA) nu a putut juca la competițiile nord-americane (Washington, San Jose și Toronto). Miercuri, sportiva în vârstă de 32 de ani a anunțat că a fost infectată cu coronavirus. Sorana Cîrstea trebuia să participe la turneul de la Toronto, dar a fost înlocuită pe tabloul principal de către Bianca Andreescu (22 de ani, 53 WTA).

„Recent am fost testată pozitiv la Covid-19 pentru prima oară și are un impact masiv asupra sănătății mele. Muncesc din greu pentru a reveni la cel mai bun nivel al meu. Sunt lucruri în viață pe care nu poți să le controlezi, dar ce poți controla e atitudinea ta față de acele lucruri. E un proces de zi cu zi și singurul lucru pe care ar trebui să ne concentrăm e să fim mai buni decât ieri”, a scris Sorana Cîrstea pe Instagram.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.