Deputatul Violeta Alexandru (Forța Dreptei) îl desființează pe Marius Budăi: Miza PSD a fost întotdeauna să denigreze pilonul 2 administrat privat!

Deputatul Forța Dreptei, Violeta Alexandru, susține că „miza PSD a fost întotdeauna să denigreze pilonul 2 administrat privat”.
„De ce doar când vine PSD la guvernare se pune problema unor ”noi măsuri” pentru banii noștri din pilonul 2 de pensie? Zvon sau nu despre un proiect lucrat la finanțe, se vede clar că doar pe tura PSD la guvernare apar aceste idei.
Miza PSD a fost întotdeauna să denigreze pilonul 2 administrat privat. Nu le-a mers când au mai încercat să ia banii cu forța, acum vin cu altă strategie până vor duce fondurile private în situația de nu mai fi rentabile. Pe principiul – capitaliștii hapsâni ….Sfatul meu este să fim atenți.
Gogomănia spusă de Marius Budăi recent, anume că deficitul de la pilonul 1 vine de la faptul că se transferă banii la pilonul 2 (acolo unde fiecare persoană are cont individual, așa cum, peste mulți ani, trebuie să fie organizat și pilonul 1, dar asta este o altă discuție care nu are aplicabilitate mâine) este într-adevăr îngrijorătoare pentru că omul ocupă funcția de ministru. Al muncii.
Vă spun cum gândește Budăi: dacă îmi iese să confisc banii din pilonul 2, mai prind și eu 3, 4 apariții pe zi la televizor până la campania electorală ca să mă dau că jelesc de grija “părinților și bunicilor noștri”.
Nu sunt suficienți bani la pilonul 1 de pensii pentru că sunt tot mai puține persoane care muncesc și trimit contribuții la Bugetul Asigurărilor Sociale. Lucrurile merg prost în România, oamenii nu mai au încredere în Guvernul care i-a sărăcit prin deciziile proaste.
PSDiști, nu v-a spus nimeni în față că nu sunt bani acolo pentru că vă bateți joc de oamenii care muncesc în această țară în așa fel încât au ajuns să nu mai aibă dispoziție să muncească aici? Că îi alungați pe cei mai capabili dintre români?
Știu, când vor să vă spună ceva oamenii, vă urcați repede în mașinile voastre de lux”, a precizat, pe pagina de Facebook, deputatul Violeta Alexandru.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.