Ludovic Orban (Forța Dreptei), mesaj tranșant: Nu mai există nimic din ceea ce este liberal astăzi în PNL. De altfel, toată politica guvernamentală este dictată de PSD!

Întrebat, aflat la B1TV, cine conduce linia economică în Guvernul României, Ludovic Orban a răspuns categoric: „PSD. Toată politica guvernamentală este dictată de PSD”.

„Ordonanța asta de creștere a fiscalității este o ordonanță care a fost propusă de ministrul Finanțelor, evident, ea ar fi fost o creștere și mai amplă a fiscalității, până la urmă s-a ajuns cât de cât la forma asta de mediu, dar PSD este cel care a pus pe masa Guvernului și Ciucă a acceptat ceea ce a propus PSD. La ora actuală, partidul care face legea în guvernare este PSD. De altfel, nici nu mai există ceea ce se numea PNL. Liberalism în guvernarea asta… hai să fim serioși, nu există pic de liberalism în această guvernare!”, a adăugat Ludovic Orban.

Un om de dreapta nu mai poate să aibă încredere în PNL,  a mai spus fostul lider liberal în aceeași emisiune.

„Nu mai există nimic din ceea ce este liberal astăzi în PNL. Astăzi orice om de dreapta, orice om care este în zona activă economică, în zona care produce plus valoare, nu mai poate să aibă încredere în PNL, pentru că, dacă mai votează cu PNL, e ca și cum ar vota cu PSD”, a punctat Ludovic Orban.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.