David Popovici s-a retras din finala probei de 400 de metri liber de la Campionatul European de înot de la Roma

Share:

David Popovici s-a retras din finala probei de 400 de metri liber de la Campionatul European de înot organizat la Roma, după ce a câștigat seria 1 de calificare cu timpul de 3:47.99. Potrivit preşedintelui Federaţiei Române de Nataţie, Camelia Potec, decizia îi aparține lui David și antrenorului său. 

David Popovici (17 ani) a câștigat seria 1 a probei de 400 de metri liber de la Campionatul European de înot organizat la Roma, cu timpul de 3:47.99. Înotătorul român a reuşit, astfel, calificarea în finala probei, programată miercuri seară, la ora 19.53. Potrivit news.ro, David Popovici a evoluat la 400 metri liber în ziua în care antrenorul său Adrian Rădulescu împlineşte 32 de ani. La Roma, David Popovici a obţinut aurul continental în probele de 100 m liber şi 200 m liber.

Ulterior, David Popovici s-a retras din finala de 400 de metri liber. Potrivit primelor informaţii, nu este vorba despre o accidentare. Conform TVR, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie, Camelia Potec, susţine că decizia le aparține lui David Popovici și antrenorului său.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.