Forța Dreptei, creștere exponențială în teritoriu. Ludovic Orban: Forța Dreptei Vaslui îl va trimite la pensie pe „baronul roșu”, Dumitru Buzatu!

Share:
Forța Dreptei continuă să crească în teritoriu. Este greu să câștigi capital electoral pe o scenă politică dominată de PSD și PNL, în care banii publici merg (doar) spre Modrogan și Kiseleff. Cu toate acestea, Ludovic Orban pare decis să reușească. Filialele noului partid apar una după alta, ceea ce arată că nu puțini sunt cei care au renunțat să mai creadă în viitorul unui PNL subordonat total de Iohannis și PSD, dar tot mai îndepărtat de electoratul partidului, cel care nu înțelege apropierea de PSD.
Noua filială a Forței Dreptei Vaslui, condusă de Marius Arcăleanu, este decisă să îl trimită la pensie pe „baronul roșu”, Dumitru Buzatu.
„Am încredere că Forța Dreptei va câștiga repede încrederea vasluienilor. Liderul echipei noastre de la Vaslui este Marius Arcăleanu, cel care a fost foarte aproape de a îl trimite la pensie pe baronul roșu, Dumitru Buzatu, la alegerile locale din 2020. Marius Arcăleanu a trecut printr- o experiență asemănătoare cu mine. După ce s-a luptat pentru PNL într-o competiție dură cu Buzatu, obținând cel mai bun rezultat al PNL în Vaslui, a fost scos complet de pe lista de parlamentare, a fost trecut pe linie moartă și, ulterior, a fost propus spre excludere din partid. După predarea peneliștilor în fața PSD, sunt convins că Marius Arcăleanu și colegii din Vaslui vor construi o opoziție de dreapta serioasă și solidă, care să poată să pună punct dominației PSD asupra județului, adus la sapă de lemn de administrația Buzatu.
P.S. Un amănunt demn de luat în seamă. În calitate de premier, l-am eliberat din funcția de secretar de stat pe Tudor Buzatu, fiul președintelui Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu. Premierul Ciucă l-a numit la loc în 26 ianuarie 2022″, a precizat, pe pagina de Facebook, liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.